default logo

Sommerkaravanen 2015

 

Velkommen til Sommerkaravanen 2015.
I år er det 11. gang Sommmerkaravanen, Danmarks største mobile campingudstilling, ruller gennem sommerlandet. I dag starter vi syd for den dansk-tyske grænse på Caming Mitte, ca. 10 km vest for Flensborg. Traditionen tro er det Signe, Peer og Mads som styrer dagens program. Her ser du de tre under dagens introduktion.

Camping Mitte er ganske velbesøgt i denne uge. Det ses også på fremmødet, hvor mange har stillet sig i læ på de forskellige stande. De ”hårde” trodser den lunefulde sommer og tage plads omkring bordene som står midt for scenen. Det har endnu ikke regnet i dag, men sidst på efter middagen kom der et par lette byger.

2015_SK_01-03

Da scenen var klar og alt var på plads var lige plads til at lege lidt ”X-factor.” Her varmer Malou og Tea op med en duet om Sommerkaravanen. Selvfølgelig uden strøm på mikrofonerne.

2015_SK_01-04

Christian Nielsen fra TDC viser her en helt ny højhastigheds HUB som kan køre både 2G, 3G og 4G med downloadhastigheder op til 150 Mbit/s og upload op til 50 Mbit/s. Hastigheden afhænger af hastigheden på det accesspoint som den tilsluttes. Du kan tilslutte op til 32 enheder til Hub’en, og den har en rækkevidde på op til 250 m.

2015_SK_01-05a

Generelt har TDC standen været ekstra godt besøgt da det er her du kan deltage i en konkurrence om en iPhone 6 og få et kræmmerhus med frisklavede popcorn.

2015_SK_01-06

JepoTech har flere nyheder på programmet, bl.a. denne nye kompakte Jumpstarter som både er en Powerstation til opladning af forskelligt udstyr fra mobiler, tabletter, bærbare computere til starthjælp for havetraktorer, motorcykler op til almindelige biler. Besøg JepoTech’ stand og hør mere om det unikke apparat.

2015_SK_01-07

Musikdirektør på turen er, sædvanen tro, Flemming Werge. Kendt fra Dansktoppen, radio, TV og nu også flere kryds- og tværs’er. Uanset alder, så er Flemming altid mand for at skabe den rigtige stemning.

2015_SK_01-08

”Prøv den nu, og lad være med at brokke dig.” Hos ”Per Tuxer” går ingen forgæves. Og slet ikke når det er ”fruen i huset” som står for prøvetagningen. Igen i år har Per mange gode tilbud med rundt på Sommerkaravanen.

2015_SK_01-09a

Lotus Grill er en ny type rejsevenlig grill med flere muligheder til det mobile køkken. Her ser du den specielle tændvæske, de særlige grillkul og en smart støbejerns stegeplade.

2015_SK_01-10

I Lotus Grillen skal de tændes op i bunden af et særligt grilkammer. Når kullene er tændt, lægges der et låg på som fordeler varmen i hele grillen. Den almindelige stegerist ”knappes på” så det du griller kan ligge stabilt og sikker. Det særlige ved Lotus Grillen er en lille blæsemotor som sender luften op i grillkullene nedenfra. Du kan tænde og regulere luftmængden via knappen ved bunden af grillen. Systemet betyder at du kan grille få minutter efter du har tændt for kullene.

2015_SK_01-11

I år har vi tre mærkeklubber med rundt på Sommerkaravanen. Den en er Adria Club Danmark hvor du kan møde Hans-Christian og Karen i deres rummelige Adira Classica 613. Få en snak med dem om muligheder og arrangementer i Danmarks ældste Adria-klub.

2015_SK_01-12

På sommerkaravanen kan du i år se den nye Suzuki Vitara som er en lækker og rummelig CrossOver med DNA fra de legendariske Grand Vitara modeller. Den fås både med 2 og 4-hjulstræk og i et hav af forskellige modeller.

2015_SK_01-13

Westfield Air Tube Family er et let og hurtigt opsat familietelt med luftramme i stedet for stænger. Du finder det praktiske telt lige ved siden af Tuxer. Bundmålet i teltet er 510 x 290 cm og højden er 210 c.

2015_SK_01-14

Magnolia er et tøjmærke specialdesignet til ”voksne piger.” Du finder det smarte tøj hos Signe og Viktoria. Her viser Signe en del af det smarte tøj.

2015_SK_01-15

Viktoria Lindholm er 32 år. Hun er 2. års studerende som Clairvoyant. Hun har valgt at vie sit liv til forandringsarbejde og til at hjælpe mennesker til at blive lykkelige. På Sommerkaravanen kan du booke Viktoria for en 20 minutters Clairvoyance session. Besøg Viktoria og hør mere om mulighederne.

2015_SK_01-16

Foran scenen, midt på pladsen, star den mobile bar og grill. Her kunne du få lidt friskt til ganen og lidt godt til den sultne plet i maven. Her serveres friskgrillede pølser med brød.

2015_SK_01-17

Hos Sun Drive kan du se flere løsninger. Her ser du den nye populære udgave af solceller som limes direkte taget af campingvognen eller autocamperen. Det viste panel koster normalt 6.995,- kr, men fås på Sommerkaravanen for 5.899 kr.

2015_SK_01-18

Camperlock er det mest fleksible låsesystem som passer til både campingvogne og autocampere. Uanset design af døre og låsesystem, kan du få en ekstra sikker lås til din indgangsdør.

2015_SK_01-19

Hos Søren Camping fandt vi disse smarte kroge som kan sættes på både lodrette og skrå stolper. Hver ”krog” har tre kroge som sagtens kan holde til jakker, håndklæder og andet som har bedst af at være ophængt.

2015_SK_01-20

På sommerkaravanen kan du se denne nye Hobby De Luxe 545 årgang 2016. Den er indrettet med tværvendt dobbeltseng forrest, rundsiddegruppe i midten og bagerst langsgående køjer og et toiletrum med separat brusekabine.

2015_SK_01-21

Opus 365 NTL er en af de fire små, lette og praktiske letvægtsvogne til meget priser som matcher mange brugte vogne i samme segment. Prisen fir den viste model starter på 64.990,- kr + levering for standardversionen, der derudover fås med en masse ekstraudstyr som passer til dine campingbehov.

2015_SK_01-22

Westfield Air Tube Easy er et nyt rejsetelt som i grundudgaven har en luftstang i stedet for et stangsæt i stål. Standardudgaven vejer kun 7,2 kg og koster 3.699 kr.

 

2015_SK_01-26

På Kabe Club Danmarks stand finder du Henrik og Pia Jensen som kan fortælle dig om fordele og muligheder i at være en del af det organiserede danske Kabe fællesskab. Du finder dem sammen med den store flotte Kabe Safir TDL/KS.

2015_SK_01k-01

Dagens lodtrækning starter med en uddeling af smarte grønne kasketter fra Sørens Camping i Herning.

2015_SK_01k-02

Dagens anden vinder fik en smart tilbehørstaske fra Sørens Camping med hjem.